Rondreis Amerika

Een rondreis naar Amerika kan al vanaf 600 euro. Een reis naar Amerika is hoe dan ook een onvergetelijke belevenis. De Verenigde Staten is een veelzijdige vakantiebestemming en biedt veel variatie. Iedereen kent de Empire building van New York, de Golden Gate Bridge in San Francisco, de bekende beelden van Hollywood in Los Angeles natuurlijk is er veel meer.Een rondreis naar Amerika biedt ook rustige bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld een wandeling door het bekende Central Park, het gigantische Yellowstone National Park of de Grand Canyon.

De uitgestrekte staten van Amerika lenen zich goed voor een fly drive met een huurauto. Of je nu de bezienswaardigheden van New York wilt bekijken of wilt relaxen op de mooie witte stranden van Florida, tijdens een rondreis in Amerika is dat allemaal mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld een tocht maken door het rode woestijnlandschap van Bryce Canyon National Park en de wandelschoenen onderweg verruilen voor een huurauto.

Een Fly Drive naar Amerika

Nadat de Europeanen Amerika ontdekt hadden, gingen de Europeanen zich al vestigen in Amerika. De eerste Europeanen die zich op Amerikaans grondgebied vestigden waren de Spanjaarden in de 16e eeuw. In de 17e eeuw volgden de Engelsen, de Schotten, de Duitsers en de Nederlanders. In 1790 bestond de blanke bevolking uit circa 89% uit Engelsen en Schotten, 5% uit Duitsers, 2,5% uit Nederlanders en 1% uit Ieren. De Fransen vestigden zich aan het eind van de 17e eeuw in Mississippi. Aan het begin van de 19e eeuw begon het aantal bewoners in Amerika flink te stijgen, de bevolking ging van 5 miljoen, naar 75 miljoen.

rondreis amerika

Een Fly Drive naar Amerika

Nadat de Europeanen Amerika ontdekt hadden, gingen de Europeanen zich al vestigen in Amerika. De eerste Europeanen die zich op Amerikaans grondgebied vestigden waren de Spanjaarden in de 16e eeuw. In de 17e eeuw volgden de Engelsen, de Schotten, de Duitsers en de Nederlanders. In 1790 bestond de blanke bevolking uit circa 89% uit Engelsen en Schotten, 5% uit Duitsers, 2,5% uit Nederlanders en 1% uit Ieren. De Fransen vestigden zich aan het eind van de 17e eeuw in Mississippi. Begin 19e eeuw begon het aantal inwoners in Amerika flink te stijgen, de bevolking ging van 5 miljoen, naar 75 miljoen.

Autorondreis naar Amerika

Een auto rondreis geeft je de gelegenheid om te gaan en te staan waar je wilt. Als je een mooie plek ziet kun je uitstappen en genieten. Een 14-daagse rondreis naar het westen van Amerika kan er zo uitzien; een bezoekje naar het westen van Amerika waar u als eerst naar, Los Angeles gaat waar u met de gehuurde auto naar het hotel rijdt. Los Angeles is de stad van de sterren. Het bekende Hollywood, daarnaast heeft Los Angeles maar liefst 15 stranden. Daarna rijdt u in de noordelijke richting en passeert u Malibu Beach. San Francisco, waar de oude gevangenis eiland Alatraz bezoekt, een boottocht maakt door Lombard Street en een wandeling kunt maken door het Golden Gate park. Bij het Yosemite National Park kunt u een adembenemende rots wandeling maken. In dit park vindt u watervallen, ravijnen meren en stromen. Er leven 250 verschillende vogelsoorten en 80 verschillende zoogdieren. Death Valley in de staat Nevada, in de Death Valley kan het de temperatuur wel oplopen tot 50 graden Celsius. Het is de heetste droogste en laagste plek van heel Noord-Amerika. Er staan vele stenen, rotsen en zand. Na het avontuurlijke Death Valley, brengen we natuurlijk een bezoekje aan Las Vegas waar we kunnen genieten van de glitter en glamour casino’s en de te gekke shows.