Bekende plekken Amerika

South Beach

south beach S outh Beach, is hét strand van Miami. Het strand heeft zijn naam te danken aan de ligging, het is het meest zuidelijke strand van Miami. Met meer dan 150 nachtclubs is South Beach in de avond zeker niet te missen. Tijdens springbreak stromen de stranden van Miami Beach vol met jongeren. De rest van het na jaar komen veel beroemdheden South Beach om te feesten.

New York

new york N ew York is de grootste stad van de Verenigde Staten en staat bekend om de gele taxi’s en de vele wolkenkrabbers. Veel bekenede bezienswaardigheden hebben we al eerder gezien in series en films zoals, Sex and the city, Gossip girl etc. New York wordt ook wel ‘’The City That Never Sleeps’’ genoemd. In New York is het dan ook onmogelijk om je te vervelen, je kunt een boottocht maken naar het vrijheidsbeeld maken, of de wel bekend Emipre State Buildings. Of de Times Square bezoeken. Het is dus zeker een aanrader om de stad te bezoeken

Central park

central-park C entral park is aangelegd door Frederick Law en Calvert Vaux. Op het eiland Manhattan in de stad New York is het Central Park een groot stadspark. IN New York is het de bekendste park en misschien zelfs wel van heel Amerika. Het Central Park is met zo'n 25 miljoen bezoekers per jaar het meest bezochte park in Amerika. Het aanleggen van het park heeft ruim 16 jaar in beslag genomen. Het park is 4 kilometer lang en heeft een totale oppervlakte van 341 hectare. Bezienswaardigheden, daar zijn er zeker veel van, bijvoorbeeld Bethesda Fountain and Terrace, The Dairy, Bow Bridge, Strawberry Fields, Belverdere Castle en nog een aantal andere bezienswaardigheden. Met de jaren mee zijn er ook veel recreatiemogelijkheden bij gekomen zoals, speeltuinen, skatebanen, speelweiden, sportvelden en tennisbanen.

Strip

strip A Als de meeste mensen denken aan Las Vegas, denken ze meestal aan de Strip. Aan de strip liggen veel bekende hotels en casino’s. Daarnaast is de stip ook een van de populaire filmlocaties. Maar liefst 17 van de 20 grootste hotels ter wereld staan in Las Vegas, 8 daarvan staan op de Stip. De hotels op de stip hebben samen een totaal van 62.000 kamers. In Las Vegas kan je kiezen uit 124.00 kamers. De meest bekende hotels zijn; Bellagio, The Venetian, ARIA, Wynn, Cosmopolitan. Vaak kan een nacht in een van de vijf sterren al snel oplopen tot 250 euro. Toch hoeft het niet per se duur te zijn, er zijn veel hotels voor de mensen met een wat kleiner budget, de aanbevolen hotels zijn The LINGQ en Circus Circus.

Terug naar boven